HELYSZÍN

Budapest

SZINT

3-4 év tapasztalat

Van már tapasztalatod IT területen B2B értékesítésben? Szívesen dolgoznál nagyvállalati ügyfelekkel, mindezt rugalmas munkaidőben?
Ha igen a válaszod, légy az Intalion szakmailag elismert csapatának tagja, hogy részt vehess a következő feladatokban:

 • Teljes körű direkt szolgáltatásértékesítés nagy- és középvállalatoknak
 • Új ügyfélkapcsolatok építése, kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel
 • Megbeszélések, tárgyalások lebonyolítása és ajánlatadás

Ki a számunkra ideális munkatárs?

 • Aki IT B2B értékesítésben legalább 3-4 év tapasztalattal rendelkezik (Főként DevOps szoftverfejlesztés és integrációs megoldások területén.)
 • Nem riad meg a külső helyszínen történő munkavégzéstől
 • Tisztában van az új IT technológiákkal
 • Alapszinten beszél angolul

És a hirdetés legjobb része, hogy mi ezért cserébe mit biztosítunk a szakmai fejlődés mellett:

 • Korrekt fix bérezést + jutalékot
 • Autót, telefont és laptopot a munkavégzéshez
 • Szuper kollégákat (60 fő) és empatikus, segítőkész vezetőket
 • 2-3 hét intenzív betanulást, hogy munkádat a legnagyobb sikerrel tud végezni
 • Rugalmas munkaidőt (40 óra/hét, jelenleg 2 napot vagyunk irodában, a többi napon választhatsz iroda és home office között)

Ezeken kívül a csapatkohézió érdekében rengeteg közös programot szervezünk az Intalionon belül és a partnereinkkel is! (Gyümölcsnap, TechReggeli, csapatépítők, szakmai előadások…stb.)
Jelentkezz szakmai önéletrajzoddal az alábbi formon keresztül vagy a job@intalion.hu email címen!

 

Jelentkezz most!

Az Intalion Csoport rendkívül fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, és az adatok tárolására, kezelésére, felhasználására vonatkozó megfelelő tájékoztatás biztosítását. Az alábbi linken található dokumentum célja, hogy tájékoztatást nyújtson az álláskeresés céljából elküldendő személyes adataid kezelése körében követett gyakorlatról, a személyes adatok védelme érdekében tett intézkedésekről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A tájékoztatás további célja, hogy elősegítse az információs önrendelkezési jognak és az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését az Európai Parlament és a Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.) (a továbbiakban: GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) szabályainak megfelelően.

Fontos kiemelni, hogy Téged (a továbbiakban: Te vagy Érintett) az adatkezelés során törvényileg biztosított jogok és jogorvoslati lehetőségek illetnek meg, melyekről a dokumentumban részletesen is találsz információt.

Ezen tájékoztató az Intalion Csoport által történő adatkezelésre vonatkozik. Kérjük, hogy a pályázatodnak, önéletrajzodnak megküldése előtt figyelmesen olvasd végig és amennyiben adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos kérdésed, észrevételed lenne, vagy az adatkezeléssel összefüggő jogaidat szeretnéd érvényesíteni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségen: operation@intalion.hu

‍Telefon: +36-1-999-6197

Tájékoztatunk, hogy az állásajánlatra történő jelentkezéseddel és önéletrajzod elküldésével a GDPR 6. cikk (1) a pontjában foglaltak szerinti hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy adataidat az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezeljük.