// Lépj szintet velünk!

Karrier az Intalionnál

Dolgozz jövőbe mutató technológiákkal a “nagyok” projektjein!

Jövőbe mutató technológiák

Nálunk az optimális azt jelenti, hosszú távon is jó megoldás. Ezért folyamatosan teszteljük a legújabb technológiákat és a legjobbakat beépítjük a workflow-nkba.

Nagyvállalati projektek

Velünk nagy pályán játszhatsz! Partnereink között megtalálhatók a hazai bankszektor legnagyobbjai, ismert telekommunikációs- és gyártó vállalatok, valamint több közműszolgáltató is.

Érdekes feladatok

Izgalmas feladatok, komplex kérdések: ha csíped, hogy favágás helyett gondolkodni kell, nálunk a helyed! A szakmai fejlődés garantált.


Családias csapat

Jófejek vagyunk, na! Közös szakmai és szabadidős programok, segítőkész kollégák, közel 60 fős, igazi vegyesfelvágott csapat, ahol még egy kérdés és plusz egy poén mindig belefér.

Kényelmes iroda - home office egyensúly

Van home office. Van tágas, Széll Kálmán térre néző iroda, ésszerű elrendezéssel. És van babzsák meg csocsóasztal is a miheztartás végett.


Szakmai mentoráció

Segítünk, hogy kihozhasd magadból a legjobbat! Mentorrendszer, egyéni fejlődési terv, folyamatos feedback. Ha te fejlődsz, azzal mi is többek leszünk.

// Lépj szintet a karrieredben velünk!

Nézd meg nyitott pozícióinkat!

Senior Java fejlesztő

Nagyvállalati ügyfeleink Java fejlesztési projektjeinkhez tapasztalt Java fejlesztő kollégát keresünk!

Linux üzemeltető ++

Légy te üzemeltetés-támogatás csapatunk új linuxos hőse! Nem ijedsz meg a web- és alkalmazásszerverek vagy általánosságban a middleware állította kihívásoktól? Te vagy a mi emberünk!

Full stack fejlesztő

Légy részese izgalmas, Angular frontend és Java backend fejlesztési, valamint Java alapú alkalmazásintegrációs projektjeinknek Full stack fejlesztőként!

Medior .NET fejlesztő

Nagyvállalati projektek multis sallangok nélkül! Izgalmas feladatok, összetartó csapat: csatlakozz Medior .NET fejlesztőként csapatunkhoz!

// Intalionos mindennapok

Mire számíthatsz nálunk?

A jó fizetés alap.
Mutatjuk, mi van még 🙂

  • Kávé, tea
  • GyümölcsKedd
  • Heti 3 nap home office
  • Éves csapatépítő és karácsonyi buli
  • Havi közösségi programok – pizza, sör, kirándulás vagy mindez egyben
  • DokiApp hozzáférés
  • Folyamatos mentoráció és egyedi fejlődési terv
  • Negyedéves elégedettségi felmérés és értékelés
  • BeSzarsz – belső szakmai fejtágítók
  • Laptop, telefon
// Alkalmazott technológiáink

Nézd meg, milyen technológiákat használunk!

Velük is együtt dolgozunk

// Kollégáink mondták

“Mi hiányozna, ha elmennék?”

Viktor
Projektmenedzser
„Számomra leginkább a családias légkör hiányozna. A cég stabil alapját jelentő kollégák és szakmai tudásuk, amelyet sokszor irigylek. 🙂 Az odaadás, amellyel a kollégák végzik munkájukat a sikeres projektek és feladatok érdekében.”
Antal
DevOps szakértő
„Az Intalion értéke az Intalion. Az emberek hiányoznának, akikkel együtt dolgozunk, ha nem is egy feladatokörben/technológiákkal, de az emberekkel, akikkel az időt töltöd, meg megismertél."

Szandi
HR asszisztens
„Legjobban a kollégáim hiányoznának, a közös programok és a változatos munkakör. És persze a kilátás a Széll Kálmán térre!"


Tamás
Projektmenedzser
„Csapatépítők, közös programok, pl. staff meetingek és random kocsmázások, sétálások, a családias légkör és a segítőkész kollégák."Szeretnél nálunk dolgozni?