// Lépj szintet velünk!

Karrier az Intalionnál

Dolgozz jövőbe mutató technológiákkal a “nagyok” projektjein!

// Most duplán megéri jelentkezni!

Csatlakozz az Intalion csapatához és zsebeld be az 500.000Ft-os belépési bónuszt!

Jelentkezz hozzánk és, ha téged választunk, a próbaidő lejártával 200.000Ft, egyéves munkaviszony után pedig még 300.000Ft belépési bónusz üti a markodat!

Találd meg a hozzád illő nyitott pozíciónkat és küldd el jelentkezésed a job@intalion.hu email címre!

// Nyitott pozícióink

Nézd meg nyitott pozícióinkat!

Java fejlesztő

Java fejlesztési projektjeinkhez tapasztalt Java fejlesztő kollégát keresünk!
TOVÁBB

B2B ügyfélmenedzser

Légy B2B ügyfélmenedzser az Intalionnál! Ha van már IT szolgáltatás értékesítésben szerzett tapasztalatod és büszkén képviselnél egy profi csapatot, jelentkezz!
TOVÁBB

Junior rendszerszervező

Átlátod a komplex rendszereket és nem félsz a specifikációktól? Támogass nagyvállalati szoftverintegrációs projekteket Junior rendszervezőként az Intalionnál!
TOVÁBB

Mire számíthatsz nálunk?

Jövőbe mutató technológiák

Nálunk az optimális azt jelenti, hosszú távon is jó megoldás. Ezért folyamatosan teszteljük a legújabb technológiákat és a legjobbakat beépítjük a workflow-nkba.

Nagyvállalati projektek

Velünk nagy pályán játszhatsz! Partnereink között megtalálhatók a hazai bankszektor legnagyobbjai, ismert telekommunikációs- és gyártó vállalatok és több közmű szolgáltató is.

Érdekes feladatok

Izgalmas feladatok, komplex kérdések: ha csíped, hogy favágás helyett gondolkodni kell, nálunk helyed! A szakmai fejlődés garantált!


Családias csapat

Jófejek vagyunk, na! Közös szakmai és szabadidős programok, segítőkész kollégák, 60 fős, igazi vegyesfelvágott csapat, ahol még egy kérdés és plusz egy poén mindig belefér.

Kényelmes iroda - home office egyensúly

Van home office. Van tágas, Széll Kálmán térre néző iroda, ésszerű elrendezéssel. És van babzsák meg csocsóasztal is a miheztartás végett.


Szakmai mentoráció

Segítünk, hogy kihozhasd magadból a legjobbat! Mentorrendszer, egyéni fejlődési terv, folyamatos feedback. Ha te fejlődsz, azzal mi is többek leszünk.

// Alkalmazott technológiáink

Nézd meg, milyen technológiákat használunk!

Velük is együtt dolgozunk

// Kollégáink mondták

“Mi hiányozna, ha elmennék?”

Viktor
Projektmenedzser
„Számomra leginkább a családias légkör hiányozna. A cég stabil alapját jelentő kollégák és szakmai tudásuk, amelyet sokszor irigylek. 🙂 Az odaadás, amellyel a kollégák végzik munkájukat a sikeres projektek és feladatok érdekében.”
Antal
DevOps szakértő
„Az Intalion értéke az Intalion. Az emberek hiányoznának, akikkel együtt dolgozunk, ha nem is egy feladatokörben/technológiákkal, de az emberekkel, akikkel az időt töltöd, meg megismertél."

Szandi
HR asszisztens
„Legjobban a kollégáim hiányoznának, a közös programok és a változatos munkakör. És persze a kilátás a Széll Kálmán térre!"


Tamás
Projektmenedzser
„Csapatépítők, közös programok, pl. staff meetingek és random kocsmázások, sétálások, a családias légkör és a segítőkész kollégák."Szeretnél nálunk dolgozni?