HOGY MIÉRT DOLGOZZ NÁLUNK?

Mi vagyunk a legjelentősebb middleware szakmai műhely közel és távol. Nálunk az ország legnagyobb szervezeteinek legfontosabb IT projektjein dolgozhatsz.

Szeretnél nálunk dolgozni?
Ha nincs kedvedre való nyitott pozíciónk, akkor se csüggedj! Egyszerűen csak küldd el a CV-d egy levél kíséretében, amelyben kifejted, hogyan tennéd jobbá a világot nálunk dolgozva!

KOLLÉGÁINK MONDTÁK RÓLUNK

„Senior fejlesztőként, 20+ év fejlesztői, szervezői és projektvezetői tapasztalattal a hátam mögött kerültem az Intalionhoz, azzal az igénnyel, hogy új technológiákat ismerhessek meg, mint fejlesztő (ez áll hozzám a legközelebb). Az utolsó előtti projektem 12 évig tartott, így nagyjából technológiai ismereteim megragadtak 2004 környékén. A váltás így nem volt egyszerű, mert az algoritmikus gondolkodsmód és a munkatapasztalat nehezen konvertálható át a jelenlegi technológiai ismeretekre. Az Intalion filozófiája aztán megoldotta ezt a felemás helyzetet. Ugyanis itt dedikáltan nem olyan szakembereket keresnek, mint a kisebb cégeknél, hogy mindenhez (is) kell érteni, hanem csak a valóban alkalmazott technológiákat kell ismerni vagy itt megismerni, ugyanis erre lehetőséget teremt a cég a mentoriprogramja keretein belül. A próbaidőm letelt, azóta éles projektben is dolgozom, és emellett szerves módon (megismerés után azonnali alkalmazási lehetőséggel) folytatom a további szükséges ismeretek elsajátítását.”

Czulák Tamás, Java fejlesztő

„2000 óta foglalkozom hivatalosan is szoftver fejlesztéssel. A fejlődés sosem áll meg így mindig jön újabb és újabb technológia, amivel kötelező vagy legalább is érdemes megismerkedni.Eddigi tapasztalataim alapján minden cég másképp kezeli, ha egy (akár új vagy régi) fejlesztőnek, számára teljesen új technológián alapuló projekthez kell csatlakoznia.Az Intalion mentorprogramját azért tartom hatékonynak egy részt mert létezik ilyen a cégnél, másrészt mert a részletes oktató anyagokon és a labor gyakorlatokon túl nem kellett úgy éreznem, hogy elveszem a munkatársak idejét a kérdéseimmel. Külön a számomra kijelölt az adott technológiában jártas szakértőt biztosítottak, hogy foglalkozzon velem meghatározott óraszámban. Az órákat a saját igényeim szerint használhattam ki az adott héten így még hatékonyabban tudtam elsajátítani a számomra teljesen új tudásanyagot.Időben visszacsatolást kaptam arról, hogy jó vagy rossz irányban haladok és mi az amire jobban kell figyelnem. A mentorprogramnak köszönhetően hamarabb siker élményben volt részem így még nagyobb érdeklődéssel vetettem bele magam az újabb feladatokba.”

Fritz János, Java fejlesztő

+36 (1) 999-6197

Intalion Rendszerintegrátor Kft
1012 Budapest, Vérmező út 4

intalion logo
Partner bar

Célunk a pénzügyi szektorban szerzett évtizedes middleware és SOA tapasztalatunkat részben termékesítve, részben eljárásokká és modellekké kanonizálva terjeszteni egy agilis, időtálló technológiai koncepciót, amely segíti a ma és a holnap vállalatait digitális transzformációjukban, valamint versenyképes folyamatok és lenyűgöző digitális ügyfélélmény nyújtásában.

© 2020 Intalion Kft.  Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató