Tanácsadás, projektmenedzsment, fejlesztés, implementáció, üzemeltetés
SOA, EA, BPM és middleware szakértelem
AJÁNLATKÉRÉS

FŐBB SZOLGÁLTATÁSAINK

AZ INTALION MEGKÖZELÍTÉS

Mi az Intalionnál kicsit másképp nézünk a middleware-re. Számunkra ezek a technológiák nem csupán szoftverek, melyek alkalmazásokat kötnek össze egymással. A mai middleware megoldások ennél sokkal jelentősebb szerepet játszanak a vállalatok életében: hajtják előre az üzleti innovációt, lehetővé teszik a felhő alapú szolgáltatások kialakítását, támogatják a biztonságos és megbízható mobilizációt, valamint virtuális közösmunkavégzést; és nem utolsó sorban a TCO (total cost of ownership) csökkentését.

Igen alapos middleware szakértelmet kínálunk, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy az alapoktól újragondolják a vállalati architektúrájukat, különösen SOA (Service Oriented Architecture), MSA (microservice architecture), BPM (Business Process Management), tartalommenedzsment és digitális ügyfélélmény tekintetében. A hazai élvonalba tartozunk a middleware technológiák üzleti célú felhasználásában, legyen a cél meglévő szolgáltatások modernizálása, felhőalapú projektek felgyorsítása vagy üzleti folyamatok átalakítása az egyre mobilisebb végfelhasználók igényeinek megfelelően.

Az évtizedes üzleti tapasztalattal és mélyen specializált technológiai tudással rendelkező mérnökcsapatunk segítségével képesek vagyunk átlátni és optimalizálni a middleware telepítéseket iparágtól függetlenül. Saját fejlesztésű keretrendszerünk iparágspecifikus modeljei és moduljai jelentősen felgyorsítják ezeket a projekteket, miközben időtálló és fenntartható rendszereket alkotunk. Fejlesztői csapatunk olyan middleware-be ágyazott egyedi alkalmazásokat hoz létre, melyek tartalmas digitális és mobil ügyfélélményt nyújtanak, miközben a nagyvállalatok és törvényi szabályzók biztonsági előírásainak is megfelelnek.

SOA, EA ÉS BPM TANÁCSADÁS, TERVEZÉS, KIALAKÍTÁS ÉS ÜZEMELTETÉS

Az Intalion certifikált SOA és BPM fejlesztőket és architekteket kínál, hogy olyan megoldások létrehozásában és működtetésében segítse ügyfeleit, amelyek agilisebb és rugalmasabb szervezetet eredményeznek a versenyképesebb ügyfélélmény érdekében.

Munkánk során, a műszaki tervezés közben, mindig szemelőtt tartjuk a végső üzleti igényt a middleware megoldások mögött: jobban integrált, gyorsabb, nagyobb terhelhetőségű, biztonságosabb, kényelmesebb, vonzóbb, versenyképesebb szolgáltatások nyújtása külső és belső ügyfelek számára.

EGYEDI FEJLESZTÉS - MOBIL, WEB ÉS DESKTOP APPOK

Bár a felhasználók igényei megváltoztak, és egyre kevésbé helyhezkötötten szeretnék igénybevenni a szolgáltatásokat, ez nem jelenti azt, hogy megelégednek kevesebbel is. Sőt, a mobilitásal párhuzamosan, azzal tulajdonképp ellentétesen, egyre mélyebben integrált, egyre tartalmasabb szolgáltatásokra van igény a piacokon.

Mindez azt jelenti, hogy az egyedi mobil és desktop alkalmazások fejlesztése során a UX tervezésben egyre nagyobb szerepet kap az integrációs képesség. Fejlesztőcsapatunk képes a kor színvonalának megfelelő  felhasználói élményt előállítani, nem csupán a vizuális élmény, de a szolgáltatás integráltsága és megbízhatósága tekintetében is. Az architektúra tervezés során kiemelt szemponként kezeljük a terhelhetőséget, valamint a személyes és vállalati adatok biztonságát.

ÜZEMELTETÉS ÉS OKTATÁS

A vállalati siker egyik fontos tényezője, hogy mennyire képes az adott szervezet a kulcstevékenységére fókuszálni és levetni magáról minden mást, amit szakértő partnerektől jobban és olcsóbban megkaphat. Rendszerfelügyeleti szolgáltatáscsomagunk segítségével ügyfeleink úgy növelhetik informatikai szolgáltatásuk színvonalát, hogy közben egyszerűbbé és hatékonyabbá is tehetik azt. A napi rutinfeladatok elvégzése mellette stratégiai tanácsadással és tudástranszferrel is támogatjuk partnereinket.

IT infrastruktúra üzemeltetés, támogatás
Teljes körű rendszer felügyeleti szolgáltatások, amellyel Ön is kiaknázhatja a professzionális IT üzemeltetéssel kapcsolatos előnyöket.

Alkalmazás üzemeltetés
Üzleti alkalmazások teljes életciklusra kiterjedő menedzselése: hibaelhárítás, monitorozás, felmérés, minőségbiztosítás.

Oktatás
Széles körű tantermi vagy kihelyezett oktatási szolgáltatások: gyártói és saját fejlesztésű, ügyfélorientált tanfolyamok, workshopok egyedi igényekhez igazítva.

+36 (1) 999-6197

Intalion Rendszerintegrátor Kft
1012 Budapest, Vérmező út 4

intalion logo
Partner bar

Célunk a pénzügyi szektorban szerzett évtizedes middleware és SOA tapasztalatunkat részben termékesítve, részben eljárásokká és modellekké kanonizálva terjeszteni egy agilis, időtálló technológiai koncepciót, amely segíti a ma és a holnap vállalatait digitális transzformációjukban, valamint versenyképes folyamatok és lenyűgöző digitális ügyfélélmény nyújtásában.

© 2020 Intalion Kft.  Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató