Szoftverintegrációs termékek

Hatékonyságnövelés több fronton middleware szoftver megoldásokkal

Miben segít egy middleware szoftver?

// A testre szabott middleware szoftver megoldás

Intalion Middleware Suite

Intalion Middleware Suite szoftverintegrációs keretrendszer

A gyártói middleware megoldások profi technológiát és óriási szabadságot nyújtanak, de tényleges, személyre szabott szakmai támogatást nem.

Az Intalion Middleware Suite-ot (IMS) sokéves middleware tapasztalatunk alapján, bejáratott best practice megoldásainkra építve készítettük épp azért, hogy egy olyan platformot nyújthassunk partnereinknek, ami egyszerre vezeti a kezet, ad fejlesztési kereteket és egészíti ki a nagy gyártók middleware megoldásait.

 

Az IMS saját fejlesztésű eszközökből és eljárásokból álló kiforrott integrációs platformmal egy jól karbantartható, agilis vállalati architektúra építhető fel, amely teljes mértékben alkalmas nagyszámú microservice-ek fogadására is.


// Rugalmas, könnyűsúlyú szoftverintegráció

Intalion Middleware Suite Lite Edition

Enterprise tudás középvállalati áron

Az Intalion Middleware Suite Lite Edition (IMS Lite) azért született meg, hogy rugalmas, költséghatékony alternatívát kínáljon a robusztus integrációs rendszerekkel szemben, egyben elérhető digitalizációs segítséget nyújtson a középvállalatok számára is.

Az IMS Lite keretrendszer „könnyűsúlyú”, opensource technológiákra épül, melynek köszönhetően nem csak rugalmasabb, hanem a bevezetési költsége is lényegesen kedvezőbb a hasonló enterprise szoftverintegrációs megoldásokhoz képest.

IMS Lite szoftverintegrációs keretrendszer
Intalion IMS Lite projekt sajtóközlemény 2022.

Lightweight, microservice ready felépítés

Az IMS Lite paraméterezhető, rugalmas, valamint áteresztőképességben és válaszidőben optimális akár nagyvállalati környezetbe is.

Tartalmazza mindazon funkciókat, melyek napjainkban elengedhetetlenek a hatékony üzleti folyamatokhoz.

  • A tartalom alapú szolgáltatáshívás
  • egységes központi naplózás,
  • általános hibakezelés,
  • központi jogosultságkezelés,
  • monitorozhatóság,
  • célzott skálázhatóság,
  • szolgáltatások paraméterezhető módon történő bekötése,
  • valamint egyedi transzformációt igénylő folyamatok keretrendszerbe való illesztése is elérhető az Intalion új termékében.

Termék, know-how és támogatás egyben

Az IMS Lite olyan futtató image-ben érhető el, mely a megfelelő Docker, Kubernetes vagy Openshift környezetbe telepíthető. Ezt követően a dokumentációk alapján megfelelően konfigurálható, illetve ügyfél specifikusan fejleszthető.

Az Intalion Middleware Suite Lite Edition egyrészt szoftver, ugyanakkor részeként egy olyan módszertant is biztosítunk, mellyel mind a bevezetés, mind az üzemeltetés egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb a piacon elérhető más middleware megoldásokhoz képest.

Az Intalion Middleware Suite Lite Edition a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával jött létre.

Miért érdemes middleware szoftvert választani?

Rugalmas
Rugalmas

adaptívabb rendszer, több lehetőség

Auditálható
Auditálható

törvényi megfelelés teljesítése

Megbízható
Megbízható

biztonságos, stabil, tranzakció-biztos működés

Hatékony
Hatékony

skálázhatóság, gyorsabb átfutás, alacsonyabb erőforrás igény

Intalion, a middleware szakértő

Az Intalion vezető szereplő a hazai middleware software megoldások piacán immár 10 éve. Partnereink között megtalálhatók a hazai legnagyobb bankok, pénzintézetek és biztosítók, számos nagy telekommunikációs vállalat, valamint gyógyszergyár és közmű szolgáltatók is.

Pontosan tudjuk, hogy a  vállalati IT megoldások csak akkor értékesek, ha azok maximálisan támogatják az üzleti célok elérését. Épp ezért szemellenzős céleszközök helyett üzleti és IT szempontokat együttesen kezelő, hosszú távon jól hasznosítható megoldásokat szállítunk.

Tanácsadás és megvalósítás, évtizedes üzleti tapasztalat és mélyen specializált technológiai tudás: ez az Intalion.

Kezdjük el a közös munkát!

Kérj konzultációt, szakértő kollégáink segítenek az optimális middleware szoftverintegrációs megoldás kiválasztásában.