Küldetésünk olyan rugalmas és időtálló vállalati architektúrák építése, melyek segítségével ügyfeleink agilisen reagálhatnak a piaci kihívásokra.

KIK VAGYUNK?

Az Intalion Rendszerintegrátor Kft. egy middleware technológiákra specializálódott informatikai vállalkozás. Szolgáltatásportfóliója kiterjed a tanácsadástól kezdve a fejlesztésen és implementáción át egészen az üzemeltetésig. A vállalatot 2011-ban alapították tapasztalt informatikai vezetők, iparági szakértők, tanúsított tanácsadók és termékevangelisták. Az Intalion mintegy hatvan alkalmazottjával jelenleg a legnagyobb független middleware tanácsadó az országban. Ügyfelei elsősorban a pénzügyi-biztosítói és a telekommunikációs szektorból kerülnek ki.

VEZETŐSÉG

Lenti József
Lenti József
Projekt Portfólió Igazgató
Riba István
Riba István
Technológiai Igazgató
Géczy Viktor
Géczy Viktor
Üzletfejlesztési Igazgató
Kós Tamás
Kós Tamás
Support Divízió Igazgató

AMIBEN HISZÜNK

Ha megvizsgáljuk, hogy melyek a legfontosabb versenyképességet befolyásoló tényezők a ma és a holnap vállalatainál, akkor azt fogjuk látni, hogy szinte minden szektor technológiai iparággá változik át. A digitális transzformáció ugyanis nem más, mint az üzlet és az IT házassága, amelyből megszületnek azok a pénzügyi, vegyipari, építőipari, mezőgazdasági stb... cégek, melyek versenyképessége már elválaszthatatlanul kapcsolódik a digitális technológiákhoz. Ebben az új érában a vállalat üzleti funkciói (mint marketing, sales, HR, termelés, stb...)  tulajdonképp mind IT funkciók is egyben, hiszen valamennyi folyamatuk digitalizált és szakemberei sok esetben képesek üzemeltetni az általuk használt rendszereket. Sőt, magában a vállalat által előállított ügyfélértékben is egyre nagyobb arányban képviselteti magát a digitális élmény.

Mindezekből következik, hogy az új szolgáltatások gyors fejlesztése és integrálása mára a vállalatok egyik legfontosabb kulcsképességévé vált, amely alapjaiban befolyásolja a szervezetek innovációs képességét. Ha az IT mint központi vállalati funkció jövőképét keressük, akkor azt kétségkívűl a szolgáltatások integrálásában és a vállalati architektúra folyamatos változásának koordinálásában találhatjuk meg. Az átalakuló IT osztályoknak olyan middleware megoldásokra van szükségük, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ne akadályként, hanem üzleti partnerként és tanácsadóként működjenek közre a vállalat innovációs erőfeszítéseiben.

+36 (1) 999-6197

Intalion Rendszerintegrátor Kft
1012 Budapest, Vérmező út 4

intalion logo
Partner bar

Célunk a pénzügyi szektorban szerzett évtizedes middleware és SOA tapasztalatunkat részben termékesítve, részben eljárásokká és modellekké kanonizálva terjeszteni egy agilis, időtálló technológiai koncepciót, amely segíti a ma és a holnap vállalatait digitális transzformációjukban, valamint versenyképes folyamatok és lenyűgöző digitális ügyfélélmény nyújtásában.

© 2020 Intalion Kft.  Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató