Szoftverrobot
üzleti folyamatok automatizálása
AJÁNLATKÉRÉS

Ahogy a XX. században a gyártási folyamatokat forradalmasították a futószalag melletti ipari robotok, úgy ígérnek az irodai munkában óriási hatékonyságnövelést a napjainkban egyre népszerűbb szoftverrobotok. Az angol megnevezés (Robotic Process Automation) alapján RPA-nak nevezett technológia lehetővé teszi, hogy a több informatikai alkalmazáson átívelő, repetitív, manuális üzleti folyamatainkat automatizáljuk.

Számtalan területen alkalmazható sikerrel a szoftverrobot, például ügyfélkiszolgálással kapcsolatos back-office feladatok, HR folyamatok, pénzügyi és számviteli műveletek, különböző háttér-tevékenységek, napi riportok összeállítása. Szinte minden iparágban találhatók olyan iparágspecifikus folyamatok, amik automatizálásért kiáltanak.

A legfontosabb előnyök:
- Költségmegtakarítás
- Gyorsabb feldolgozás, nagyobb tranzakciós volumen napi kezelése (a robot 7/24-ben is dolgozhat és gyorsabban gépel bárkinél)
- Emberi hibák kiküszöbölése, így jobb ügyfélkiszolgálás
- Egységesen végrehajtott, ezáltal audit-biztosabb üzleti folyamatok.

Referenciáink:
Colonnade, Fővárosi Vízművek, Fundamenta

Az Intalion Szoftverrobot megoldása a "Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!" programban is elérhető!

A termék neve: Intalion szoftverrobot
Induló ár: 1 millió Ft + ÁFA-tól (a pontos igényelt szoftverkonfigurációtól függő árazás)

Kedvezmény:
A szoftverrobot mellé a Modern Vállalkozások Programja keretében kedvezményként gratis 1 napos oktatást biztosítunk.
A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.
A programban felkínált kedvezményes szolgáltatás felelősének neve és elérhetősége: Tóth Bálint, email: sales@intalion.hu

Regisztrálok a kedvezményért

+36 (1) 999-6197

Intalion Rendszerintegrátor Kft
1012 Budapest, Vérmező út 4

intalion logo
Partner bar

Célunk a pénzügyi szektorban szerzett évtizedes middleware és SOA tapasztalatunkat részben termékesítve, részben eljárásokká és modellekké kanonizálva terjeszteni egy agilis, időtálló technológiai koncepciót, amely segíti a ma és a holnap vállalatait digitális transzformációjukban, valamint versenyképes folyamatok és lenyűgöző digitális ügyfélélmény nyújtásában.

© 2020 Intalion Kft.  Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató