Az IBM Instana valós idejű megfigyelhetőséget biztosít.

Minden adat egy helyen. Minden kontextussal. Minden csapat számára

A vállalkozások elképesztő sebességgel haladnak a digitális átalakulás felé. Azonban  a gyorsaság megfelelő megközelítés nélkül könnyen több kárt okozhat, mint hasznot.
Tudjon meg többet a témáról, töltse le ingyenes angol nyelvű tájékoztatónkat!

Szabadítsa meg a DevOps csapatokat az alkalmazásteljesítmény-figyelés komplexitásától

Az Intalionnál már az első lépésektől végigkísérjük a teljes folyamaton és támogatjuk a szoftverintegráció fejlesztésében.

Az IBM Instana teljesen automatizált, valós idejű megfigyelhetőségi platformja kontextusba helyezi a teljesítményadatokat, hogy gyors azonosítást biztosítson a problémák megelőzése és orvoslása érdekében.

Engedje meg, hogy segítsünk egy agilis, mesterséges intelligenciával átitatott integrációs megközelítés felépítésében és megvalósításában, amely az adatokat olyan üzemanyaggá alakítja, amely segít megoldani az összetett üzleti problémákat.

Töltse le angol nyelvű tájékoztatónkat és tudjon meg többet az IBM Instana nyújtotta lehetőségekről!

Intalion, a middleware szakértő

Az Intalion vezető szereplő a hazai middleware software megoldások piacán immár 10 éve. Partnereink között megtalálhatók a hazai legnagyobb bankok, pénzintézetek és biztosítók, számos nagy telekommunikációs vállalat, valamint gyógyszergyár és közmű szolgáltatók is.

Pontosan tudjuk, hogy a  vállalati IT megoldások csak akkor értékesek, ha azok maximálisan támogatják az üzleti célok elérését. Épp ezért szemellenzős céleszközök helyett üzleti és IT szempontokat együttesen kezelő, hosszú távon jól hasznosítható megoldásokat szállítunk.

Tanácsadás és megvalósítás, évtizedes üzleti tapasztalat és mélyen specializált technológiai tudás: ez az Intalion.