Törjön ki az elavult szoftver architektúrák szorításából!

Javítsa alkalmazásai sebességét és minőségét szoftverintegráció segítségével!

A vállalkozások elképesztő sebességgel haladnak a digitális átalakulás felé. Azonban  a gyorsaság megfelelő megközelítés nélkül könnyen több kárt okozhat, mint hasznot.
Tudjon meg többet a témáról, töltse le ingyenes angol nyelvű tájékoztatónkat!

Szoftverintegrációs kihívások

A hagyományos middleware (szoftverintegrációs) megoldások lassan implementálhatók, nehezen méretezhetők és speciális tudást igénylő, összetett technológiákkal terheltek.
A régi és az újabb vállalati szoftverek kiegyensúlyozása költséges lehet, különösen, ha figyelembe vesszük a karbantartási leállásokat és a különböző gyártóktól származó többszörös licencdíjakat.
A vállalatok minden eddiginél jobban kapcsolódnak a külvilághoz, azonban továbbra is csökkenteniük kell az üzleti és biztonsági kockázatokat, miközben be kell tartaniuk a megfelelőségi irányelveket is.

A gyorsabb és jobb rendszer-integráció érdekében használja ki a legjobb gyakorlatokat!

Az IBM Cloud Pak for Integration és az Intalion segít Önnek

Bízza szakértőkre az integrációs megoldásokat!

Az Intalionnál már az első lépésektől végigkísérjük a teljes folyamaton és támogatjuk a szoftverintegráció fejlesztésében.

Érjen el magasabb megtérülést a többféle integrációs stílus és megközelítés optimális alkalmazásával!

Engedje meg, hogy segítsünk egy agilis, mesterséges intelligenciával átitatott integrációs megközelítés felépítésében és megvalósításában, amely az adatokat olyan üzemanyaggá alakítja, amely segít megoldani az összetett üzleti problémákat.

Akár 33%-os csökkenés az integrációs költségekben

Töltse le angol nyelvű tájékoztatónkat és tudjon meg többet az IBM Cloud Pak for Integration nyújtotta lehetőségekről!

Intalion, a middleware szakértő

Az Intalion vezető szereplő a hazai middleware software megoldások piacán immár 10 éve. Partnereink között megtalálhatók a hazai legnagyobb bankok, pénzintézetek és biztosítók, számos nagy telekommunikációs vállalat, valamint gyógyszergyár és közmű szolgáltatók is.

Pontosan tudjuk, hogy a  vállalati IT megoldások csak akkor értékesek, ha azok maximálisan támogatják az üzleti célok elérését. Épp ezért szemellenzős céleszközök helyett üzleti és IT szempontokat együttesen kezelő, hosszú távon jól hasznosítható megoldásokat szállítunk.

Tanácsadás és megvalósítás, évtizedes üzleti tapasztalat és mélyen specializált technológiai tudás: ez az Intalion.