Fedezze fel az API-k valódi értékeit az IBM end to end API management megoldásával

Az API-k a digitális átalakulási stratégia fontos hajtóerői

Lehetővé teszik a vállalkozások számára a működésük skálázását azáltal, hogy kényelmes és szabványosított eszközt biztosítanak az adatok és alkalmazások felhőkön és helyhez kötött környezeteken keresztüli integrációjához. Ahogy azonban az API-k mennyisége és összetettsége növekszik, egyre nagyobb kihívást jelent a kezelésük, biztosításuk és társadalmasításuk.

Tudjon meg többet a témáról, töltse le ingyenes angol nyelvű tájékoztatónkat!

Hogyan biztosíthatja, hogy az API-k biztonságosak és kezelhetők legyenek?

Ez a mélyreható videó elmagyarázza, hogyan segíthet egy API-kezelési megoldás bármilyen méretű vállalkozásnak abban, hogy jobban kezelje API-ik teljes életciklusát, valamint biztonságosabban és egyszerűbben irányítsa üzleti eszközeinek fogyasztását.

Az IBM API Connect segít a vállalkozásoknak abban, hogy maximális értéket nyerjenek API-jaikból

Ez az átfogó API-kezelési megoldás megkönnyíti az API-k létrehozását, kezelését, biztosítását a teljes életciklusuk során. A digitális átalakulás gyorsabb, robusztusabb és rugalmasabb útját érheti el egy olyan API-megoldással, amely az API-menedzsmentet a munkába állítja.

Kérje angol nyelvű tájékoztatónkat és tudjon meg többet az IBM API Connect nyújtotta lehetőségekről!

Intalion, a middleware szakértő

Az Intalion vezető szereplő a hazai middleware software megoldások piacán immár 10 éve. Partnereink között megtalálhatók a hazai legnagyobb bankok, pénzintézetek és biztosítók, számos nagy telekommunikációs vállalat, valamint gyógyszergyár és közmű szolgáltatók is.

Pontosan tudjuk, hogy a  vállalati IT megoldások csak akkor értékesek, ha azok maximálisan támogatják az üzleti célok elérését. Épp ezért szemellenzős céleszközök helyett üzleti és IT szempontokat együttesen kezelő, hosszú távon jól hasznosítható megoldásokat szállítunk.

Tanácsadás és megvalósítás, évtizedes üzleti tapasztalat és mélyen specializált technológiai tudás: ez az Intalion.