HELYSZÍN

Budapest

SZINT

2-3 év tapasztalat

Keressük értékesítő csapatunk legújabb tagját!

Ha van már B2B IT szolgáltatás értékesítésben szerzett tapasztalatod, csíped, hogy őszintén ajánlhatsz profi megoldásokat az ügyfeleknek, büszkén képviselnél egy sokszorosan bizonyított szakértő csapatot, mindezt kötetlen munkaidővel és jó fizetéssel, akkor jelentkezz!

Amit nyújtunk

 • Jól értékesíthető, „trendi” IT szolgáltatásportfólió (kiemelten: integrációs megoldások, szoftverrobot (RPA), folyamatmenedzsment, egyedi alkalmazásfejlesztés, IT üzemeltetés, DevOps)
 • Hiteles, már számos ügyfélnél bizonyított, ~50 fős szakmai csapat, amely meg is csinálja azt, amit az ügyfélnek megígérsz
 • Versenyképes jövedelem (alapfizetés + jutalék)
 • Lehetőség a kötetlen munkavégzésre

Amit kérünk

 • IT szolgáltatásértékesítési tapasztalat nagy- és /vagy középvállalati ügyfélkörben
 • Kiváló kapcsolatteremtési és kommunikációs készség
 • Főbb IT technológiák és alapfogalmak „beszélgetési szintű” ismerete
 • Társalgási szintű angol nyelvtudás
 • Proaktív és pozitív attitűd

Főbb feladatok

 • Potenciális ügyfelek megkeresése, üzleti lehetőségek feltárása (Budapesten és vidéken egyaránt)
 • Ügyfélkapcsolatok építése, elmélyítése
 • Ajánlatok készítése (szakmai háttértámogatás mellett)
 • Üzleti tárgyalások

Jelentkezz most és zsebeld be az 500.000Ft-os belépési bónuszt!

Jelentkezz hozzánk és, ha téged választunk szakmai csapatunkba, a próbaidő lejártával 200.000Ft, egyéves munkaviszony után pedig még 300.000Ft belépési bónusz üti a markodat!

A pozíció megjelölésével küldd el fényképes önéletrajzod (leinformálható referenciával és bruttó fizetési igénnyel), valamint motivációs leveled a job@intalion.hu email címre.

Az Intalion Csoport rendkívül fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, és az adatok tárolására, kezelésére, felhasználására vonatkozó megfelelő tájékoztatás biztosítását. Az alábbi linken található dokumentum célja, hogy tájékoztatást nyújtson az álláskeresés céljából elküldendő személyes adataid kezelése körében követett gyakorlatról, a személyes adatok védelme érdekében tett intézkedésekről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A tájékoztatás további célja, hogy elősegítse az információs önrendelkezési jognak és az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését az Európai Parlament és a Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.) (a továbbiakban: GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) szabályainak megfelelően.

Fontos kiemelni, hogy Téged (a továbbiakban: Te vagy Érintett) az adatkezelés során törvényileg biztosított jogok és jogorvoslati lehetőségek illetnek meg, melyekről a dokumentumban részletesen is találsz információt.

Ezen tájékoztató az Intalion Csoport által történő adatkezelésre vonatkozik. Kérjük, hogy a pályázatodnak, önéletrajzodnak megküldése előtt figyelmesen olvasd végig és amennyiben adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos kérdésed, észrevételed lenne, vagy az adatkezeléssel összefüggő jogaidat szeretnéd érvényesíteni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségen: operation@intalion.hu

‍Telefon: +36-1-999-6197

Tájékoztatunk, hogy az állásajánlatra történő jelentkezéseddel és önéletrajzod elküldésével a GDPR 6. cikk (1) a pontjában foglaltak szerinti hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy adataidat az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezeljük.