Intalion Fejtágító

Azure serverless kalandok

4 részes webinar sorozat

Regisztrálok!

Kipróbáltuk, most pedig bemutatjuk: Azure serverless kalandok és tapasztalatok az Intalion Fejtágító legújabb 4 részes webinar sorozatában. Ne maradj le!

Tudtad, hogy 2017-ben a 10 főnél nagyobb vállalkozások mindössze 21%-a használt valamilyen felhőalapú szolgáltatást az Európai Unióban?
Ez a szám azóta évről évre folyamatosan növekszik, azonban Magyarországon még mindig viszonylag kevesen használnak felhő-megoldásokat.

Legújabb 4 részes webinar sorozatunkban elmeséljük a Microsoft Azure serverless megoldásaival szerzett tapasztalatainkat és pro-kontra érvekkel bemutatjuk azt is, milyen lehetőségek kínálkoznak, ha részben vagy teljesen felhőszolgáltatásra váltanál.

Bár az előadássorozatban elsődlegesen fejlesztői szempontból mutatjuk be a felhő nyújtotta lehetőségeket, üzemeltetőként, DevOps szakemberként és üzleti oldalról nézve egyaránt tartogat érdekességeket.

Ne maradj le róla, regisztrálj most!

Az eseményeink INGYENESEK, de regisztrációhoz kötöttek. A csatlakozási linket a regisztrációt követően küldjük el. Szívesen látunk mindegyik részen, vagy akár csak egy alkalommal is (az egyes előadások önállóan is élvezhetők.)

Regisztrálok!
Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?
2021. február 18. csütörtök, 9:00-10:00 - NÉZD VISSZA YOUTUBE CSATORNÁNKON!
Azure Serverless megoldások - Mik ezek és miért választottuk őket egy zöldmezős projekthez?
2021. március 4. csütörtök, 9:00-10:00
Azure Functions és eseménykezelés felhőben
2021. március 18. csütörtök, 9:00-10:00
Azure DevOps megoldások
2021. április 1. csütörtök, 9:00-10:00
On-premise és felhő egyszerre: mi a helyzet a hibrid megoldásokkal?
Regisztrálok az eseményre

+36 (1) 999-6197

Intalion Rendszerintegrátor Kft
1012 Budapest, Vérmező út 4

intalion logo
Partner bar

Célunk a pénzügyi szektorban szerzett évtizedes middleware és SOA tapasztalatunkat részben termékesítve, részben eljárásokká és modellekké kanonizálva terjeszteni egy agilis, időtálló technológiai koncepciót, amely segíti a ma és a holnap vállalatait digitális transzformációjukban, valamint versenyképes folyamatok és lenyűgöző digitális ügyfélélmény nyújtásában.

© 2020 Intalion Kft.  Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató